Vandaag besteld voor 16.00, volgende werkdag in huis 14 dagen bedenktijd Slechts 1,95 verzendkosten; gratis bij 2 of meer kammen

Assy

De Assy Luizenkam is uniek; het is niet zomaar een luizenkam. Het wordt gezien als de beste luizenkam ter wereld met heel veel voordelen t.o.v. andere kammen en overige anti-hoofdluis producten. Daarom is Assy wereldwijd gepatenteerd. Hieronder een opsomming van de voordelen van Assy.


The Guardian: “Assy is de Rolls Royce onder de luizenkammen!”


Unieke spiraalgroeven

De Assy Luizenkam is gemaakt van zeer nauwkeurige gelaste tanden (Laser Technology) met spiraalgroeven. De punten van de kam zijn goed afgerond zodat voorkomen wordt dat de hoofdhuid en het haar geïrriteerd raken. De afstand tussen de tanden is afgestemd op het verwijderen van de hoofdluis en de kleinste neten. Deze unieke MicroSpirals verwijderen en vernietigen luizen en neten met een minimum aan kammen. De MicroSpirals hebben microscopische randjes die de luizen en neten breken. Hierdoor krijgen nieuwe luizen geen kans.

100% effectief

Assy zorgt ervoor dat de luizen en neten 100% effectief verwijderd worden.

Duurzaam

De kam is gemaakt van roestvrij staal en heeft daardoor een ongeëvenaarde stevigheid en duurzaamheid. Assy gaat wel 5-10 jaar jaar mee.

Natuurlijk en preventief

Veelvuldig gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen kan schadelijke gevolgen hebben voor de gezondheid van met name kleine kinderen. De chemische stoffen kunnen door de hoofdhuid heen dringen en in de bloedbaan en het zenuwstelsel terecht komen. De Assy Luizenkam is het natuurlijke alternatief dat veilig en 100% effectief is, ook wanneer kinderen allergisch of overgevoelig zijn. Zowel neten als luizen worden uit het haar verwijderd en vernietigd. Ten tijde van een luizenplaag kamt u preventief uw kind en wordt een eventuele besmetting in de kiem gesmoord.

Eenvoudig schoon te maken

Het roestvrije chirurgisch staal, dat gebruikt is om de Assy Netenvreter te produceren kan uitgekookt worden. Daardoor kan de hele familie de kam gebruiken zonder het risico te lopen besmet te raken. Op de handgreep zijn antislip stroken aangebracht zodat hij stevig in uw hand ligt.

Voor elk haar type

Assy heeft lange tanden en is bewezen effectief bij elk type haar; kort, lang, dun, dik en vol.

Perfecte afstand tussen de lange tanden

Neten zijn ovaal gevormd 0,5 mm lang tot 0,3 mm breed en stevig bevestigd aan de haarwortel met een sterke lijm. Daardoor zijn ze moeizaam te verwijderen. De Assy Luizenkam is smaller dan de kleinste neet waardoor de neten volledig uit het haar verwijderd worden. De lengte van de tanden vergroot het te kammen oppervlak en is effectief voor alle soorten haar: dik, dun, kort, lang en krullend. Het haar kan gekamd worden zonder dat het uitgetrokken of afgebroken wordt.

Goedkoop en gemakkelijk

Door de kam te reinigen kan hij gebruikt worden door het hele gezin. Omdat kammen met de Assy Luizenkam volstaat, hoeven er geen aanvullende chemische middelen of lotions worden aangeschaft. Daarbij opgeteld de extreme duurzaamheid van het product, maakt het een zeer economische optie.

Al deze voordelen maken dat Assy wereldwijd een groot succes is, en mensen overal helpt hoofdluizen en neten eenvoudig, effectief en natuurlijk te verwijderen.