Vandaag besteld voor 16.00, volgende werkdag in huis 14 dagen bedenktijd Slechts 1,95 verzendkosten; gratis bij 2 of meer kammen

De Assy Luizenkam is uniek; het is niet zomaar een luizenkam. Het wordt gezien als de beste luizenkam ter wereld met heel veel voordelen t.o.v. andere kammen en overige anti-hoofdluis producten. Daarom is Assy wereldwijd gepatenteerd.

De Assy Luizenkam is gemaakt van zeer nauwkeurige gelaste tanden (Laser Technology) met spiraalgroeven. De punten van de kam zijn goed afgerond zodat voorkomen wordt dat de hoofdhuid en het haar geïrriteerd raken. De afstand tussen de tanden is afgestemd op het verwijderen van de hoofdluis en de kleinste neten. Deze unieke MicroSpirals verwijderen en vernietigen luizen en neten met een minimum aan kammen. De MicroSpirals hebben microscopische randjes die de luizen en neten breken. Hierdoor krijgen nieuwe luizen geen kans.
Assy zorgt ervoor dat de luizen en neten 100% effectief verwijderd worden. De kam is gemaakt van roestvrij staal en heeft daardoor een ongeëvenaarde stevigheid en duurzaamheid. Assy gaat wel 5-10 jaar mee.

Assy is 100% natuurlijk; er hoeven geen schadelijke, chemische producten op de hoofdhuid en in de haren te worden aangebracht. Assy heeft lange tanden en is bewezen effectief bij elk type haar; kort, lang, dun, dik en vol.

Door de kam te reinigen kan hij gebruikt worden door het hele gezin. Omdat kammen met de Assy Luizenkam volstaat, hoeven er geen aanvullende chemische middelen of lotions worden aangeschaft. Daarbij opgeteld de extreme duurzaamheid van het product, maakt het een zeer economische optie.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Assy Luizenkam (1x)

  • Model: 4201
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 14,95€