Vandaag besteld voor 16.00, volgende werkdag in huis 14 dagen bedenktijd Slechts 1,95 verzendkosten; gratis bij 2 of meer kammen

Ervaringen

Assy is wereldwijd een groot succes, en is in vele landen zeer geliefd. In Engeland valt Assy zelfs binnen het ziekenfonds. Engelse kranten bekroonden Assy daar veelvuldig, enkele voorbeelden:

“Assy is de Rolls Royce onder de luizenkammen” (“The Guardian”)
“Assy uitgeroepen tot “Winnaar beste luizenkam” (“The Daily Telegrapgh”)


Graag delen we ook ervaringen van gebruikers met u:


Ann, Oost Vlaanderen

Was al even aan het kammen met andere plastic kammetjes met korte tandjes en dacht dat de meeste luizen nu wel weg waren… tot ik er met deze kam doorging! Nog een pak luizen eruit gehaald. Na twee keer kammen vind ik geen enkele luis meer. Ik ben super tevreden. Gekocht voor mijn zoontje, die heeft fijn haar. Bij mezelf getest, ik heb vrij lang en dik haar, en zelfs bij mij gaat de kam erdoor.


Jopie

Sinds we dit kammetje hebben (zo’n 3 jaar) zijn we snel van de luizen af. De eerste week kam ik dagelijks, in de tweede week vind ik al niets meer maar blijf voor de zekerheid even doorkammen. Geen agressieve shampoos of lotions meer, waarvan je hoofdhuid kapot gaat. Wat een vondst! De gebruikelijke kammetjes steken er zeer schraal bij af.


Mevr., Dendermonde

Dit is de ideale kam voor kindjes met super dik haar! Na herhaaldelijk prberen met een plastic kam die altijd stuk sprong vanwege het dikke haar is dit een revelatie! Groot pluspunt: onverslijtbaar.


Anoniem, Brummen

De kam werkt ideaal! Je hebt de luizen en neten snel te pakken, zonder chemisch goedje.


Hanna Lutske

Doet uitstekend zijn werk en de neten krijg je ermee te pakken. Volg de gebruiksaanwijzing en doop steeds na elke haal in een witte bak met water , dan zie je wat je kwijt wilt zijn! Elke dag kammen en blijven kammen, want je kunt elke dag een luis oplopen! Gebruik voor lang haar conditioner die in het haar kan blijven zitten, dan glijdt de kam er goed doorheen , dat is wel zo kindvriendelijk.


Sanmies, Den Haag

Bij mijzelf en twee kinderen van 7 en 9 jaar, toegepast. Een bak met water waarin je de kam doopt alvorens je gaat kammen, en na elke keer kammen de kam in schoon maakt, werkt ideaal. Neem een witte bak (plastic beslagkom bijvoorbeeld), dan kun je precies zien wat er na elke keer kammen uit komt. Na een week 2x per dag kammen, niks meer gevonden, en na een maand (een keer per week kammen) ook niks meer.


Anoniem, Kalmthout

Na veel producten geprobeerd te hebben, waren die vervelende neten nog steeds niet weg maar met het Assy luizenkam zijn we er eindelijke vanaf geraakt!


Wendy

Gister binnen gekregen en werkt prima, beter dan een plastic kam. Met deze kam haal je er gewoon meer uit.


Daphne

Zeer effectieve kam, voornamelijk ook voor de verwijdering van neten en netenvliesjes welke na luizen nog wel eens lang in het haar willen blijven zitten. 


Anoniem, Moerbeke

We hebben alles geprobeerd om er vanaf te komen, heel de drogist leeg gekocht. Niks werkt, altijd nog neten. Altijd maar alles van beddengoed en kleren blijven wassen. Nu niet meer hoor.
Gewoon 2 dagen achter elkaar heel goed kammen, en herhalen na 9 dagen. Echt super.


Anoniem

1 dag kammen met deze stevige metalen maar toch niet pijnlijke kam (vergeleken met die goedkope varianten) en de opbrengst van neten is enorm vergeleken met de dagen ervoor. Kammen gaat heel makkelijk en de kam is goed schoon te maken, kan zelfs gekookt worden ter ontsmetting. Luizen en neten haalt ie eruit. Super aanwinst en weer lekker snel geleverd door bol.


Anoniem

Ik heb deze kam op aanraden van een collega gekocht. Daar heb ik goed aan gedaan. De kam is stevig en kamt makkelijk. Ik had verwacht dat mijn dochter wellicht zou klagen over “pijn”, maar dat is niet gebeurd. Zij vindt de kam ook prettig!


Peggy, Herent (BE)

Ik heb eerst een chemisch middel geprobeerd om de luizen te verwijderen en een klassiek luizenkammetje. de chemische spray was een vettige boel en was heel tijdrovend en met het klassieke kammetje kon ik er bijna geen neten uitkammen.
Deze kam heeft speciale tanden waar mee je gemakkelijk door droog haar kamt en waarmee je makkelijk zowel luizen als neten uit het haar haalt. Na 3 dagen waren mijn kinderen luis vrij.